| Aloha From Hell | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
evanescenceberilp CO-Admin
| Konu: Aloha From Hell Paz Tem. 20, 2008 11:20 am | |
| Aloha From Hell beş genç insan tarafından Almanya'nın Aschaffenburg/Bavaria da kurulmuştur.Bir gün Vivi, Moo, Andy, Max ve feli birbirlerine rock müzik yapacaklarına söz verirler.Sahne için ileride ek olarak CD yapacaklardı. Hoş bir şarkıcı Vivi'nin olağanüstü kabiliyetli heryaşta dinleyiciyi manyetize eden müzikal kabiliyeti vardı.Ara sıra küstah,arasıra romantik,arasıra kaba,arasıra duygusal ama daima düzenli.Ama genç şarkıcı bandda zorlanıyordu.Bu nedenle birçok taklit yapıyordu.Onlar duygulu insanlara ulaşmak ve onları doyurmak istiyolardı.Gençlerin koruduğu yüksek kabiliyetli tek ritim vardı. henüz hiçbirşey yapılmasa bile,şimdiden İspanya da, Fransada ve tabikide Almanya'da fan klüpleri vardı.Onlar modern rock yapıyorlar.Onlar kabiliyetli bir şekilde şarkı sözü yazıyorlar.Ve gerçekten güzel çeviriyorlardı.Myspace-space*i olan gruplar daha popüler olur. Ama asıl abartmalar kendi yurtları yani almanyada popülerler.Hakkında kesin olanlar:fazlasıyla genç olmaları,onlar daha potansiyel müzik yapıyorlar. Onlar bugünkü Alman huysuzluklarını sallamıyorlar.."Kimin almanca albümü var ki" diyorlar.Biz Tokio Hotel,Panik, Killerpilze ve Lafee gibi çok popüler şarkıcıları son derece başarılı buluyoruz diyorlar.Tabiki bizde gerçekten sesimizi duyurmak istiyoruz ama tamamen dünyada nadir olmak istiyoruz.Biz kararlı bir şekilde ingilizce çalıp söylüyoruz.Kesin olarak becerikli söylemiyoruz ama bunu hissedebiliyoruz.Biz müzikal anlamda uluslararası-punk,metal,pop ve rock albümleriden etkileniyoruz.Ve biz sadece iyi müzik yapmak istiyoruz."Sadece müzik müzik müzik"
çeviri bana ait bir cümle dışında Feiza a teşekkürler | |
|
| |
holyliney Admin
Mesaj Sayısı : 302 Yaş : 30 Nerden : buzullardanxD Lakap : holyliney Kayıt tarihi : 07/07/08
| |
| |
| Konu: Geri: Aloha From Hell Paz Tem. 20, 2008 12:29 pm | |
| | |
|
| |
holyliney Admin
Mesaj Sayısı : 302 Yaş : 30 Nerden : buzullardanxD Lakap : holyliney Kayıt tarihi : 07/07/08
| Konu: Geri: Aloha From Hell Paz Tem. 20, 2008 1:04 pm | |
| tamam gülüm ben bulacam bir tane çevirmen en kısa zamanda :kop: | |
|
| |
FaLLiNgDowN Süper MOD
Mesaj Sayısı : 85 Yaş : 31 Nerden : İzmir,TR Kayıt tarihi : 18/07/08
| |
| |
| Konu: Geri: Aloha From Hell Paz Tem. 20, 2008 1:11 pm | |
| lan o kadar ter döktüm bunu çevirene kadar, adamı deli etmeyin mis gibi çevirmişim :hıh: :twisted: | |
|
| |
holyliney Admin
| Konu: Geri: Aloha From Hell Paz Tem. 20, 2008 2:17 pm | |
| | |
|
| |
Ceren=) Alm. Çevirmen
Mesaj Sayısı : 122 Nerden : Almanya Lakap : Cerry Kayıt tarihi : 18/07/08
| Konu: Geri: Aloha From Hell Ptsi Tem. 21, 2008 6:57 am | |
| bir daha böyle yazilari bana verin arkadaslar ben ceviririm sitenin cevirmeni olduk o kadar :face: | |
|
| |
| Konu: Geri: Aloha From Hell Ptsi Tem. 21, 2008 8:34 am | |
| ama ben ingilizeyi çevirdim sen almancayı çeviriyorsun ama ingilizceyide çeviriyorsan tamam sen yap :twisted: | |
|
| |
Ceren=) Alm. Çevirmen
Mesaj Sayısı : 122 Nerden : Almanya Lakap : Cerry Kayıt tarihi : 18/07/08
| Konu: Geri: Aloha From Hell Ptsi Tem. 21, 2008 10:40 am | |
| ingilizce almiyim 1 dil bana yeter :twisted: :001: | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Aloha From Hell Cuma Ağus. 08, 2008 7:44 am | |
| |
|